“Boarde med Blæsten” Fredag d. 11. juni, kl. 19.30 i Villerslev Forsamlingshus

Et show hvor publikum kommer med på en lystig musikalsk rejse ud i det blå til uendelige højder sammen med De Damer og Always Happy Airlines. Ombord serveres en smagfuld og skæv musik-dramatisk oplevelse med humor, bid, karakter og charme – krydret med hot lips og high heels. Det musikalske repertoire er kendte sange twistet i en dramatisk retning, og lækre potpourrier sunget i fantastiske harmonier arrangeret af pianisten Raivis Zandovskis.

Og den ene af de medvirkende er søster til formanden for beboerforeningen – det bliver det ikke ringere af 🙂

Da vi ikke ved, hvor mange vi må være, og der måske bliver et begrænset antal pladser, er du velkommen -allerede nu- til at reservere billetter hos Tinne på tlf. 22 24 80 11 – gerne SMS

De Damer er et musikalsk skuespillerindeensemple, og vi er så heldige, at de lægger vejen forbi Villerslev Forsamlingshus den 11. juni, som stewardesser hos Allways Happy Airlines.

”Let the Cabin Crew entertain you”, lyder det fra kaptajnen, og hvad indebærer så det? Ret stolesædet op! Spænd sikkerhedsbæltet! Hvem ved, om vi er lettet, inden vi er landet? De Damer tager publikum med på stormfulde højder. De har noget på hjerte og har de høje hæle solidt plantet på jorden. Den luft, de udstøder, er ren vellyd!

Glæd jer. Du kan læse mere på de-damer.dk

Med venlig hilsen Villerslev og Omegns Beboerforening